Cyriel's Run

Cyriel's Run sponsorloop wordt door CBS Anker samen met CBS Geuzenschip georganiseerd ter nagedachtenis aan leerling Cyriel Rijsdijk die in 2013 is overleden aan hersenstamkanker.Op maandag 15 mei 2017 lopen we voor de vierde keer met alle leerlingen van beide scholen Cyriel's Run met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Semmy.

Stichting Semmy stimuleert en financiert onderzoek om de overlevingskansen van kinderen die getroffen worden door hersenstamkanker te vergroten. In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 125 kinderen te maken met hersenkanker. Hiervan hebben ca. 18 kinderen hersenstamkanker. Er is veel research nodig, want de overlevingskans voor deze kinderen is op dit moment nog steeds 0 %.

Het huidige Team Cyriel's Run heeft de belofte gedaan om Cyriel's Run tot en met 2017 te organiseren ten bate van Stichting Semmy. In 2017 verlaat namelijk de groep van Cyriel CBS Anker om door te gaan naar het voortgezet onderwijs.

Opbrengst 3e Run 2016: € 14.156,17 !!

Klik op de foto om naar het album te gaan.