Kom aan boord van CBS Geuzenschip!!

Wij zijn een kleine fijne school, goed verstopt in de binnenstad van Brielle. In ons historische sfeervolle pand wordt lesgegeven in een gemoedelijke eigentijdse omgeving. Wij hechten waarde aan een veilige omgeving waar kinderen zich gewaardeerd voelen om wie ze zijn en kunnen opgroeien tot zelfverzekerde tieners.

Aandacht werkt

Onze methode is eenvoudig, doeltreffend en tijdloos. Het is aandacht. Met aandacht kijken we naar de kinderen en met aandacht geven we hen de ondersteuning die zij nodig hebben. Het is onze verantwoordelijkheid om de kinderen te voorzien van een gedegen basis, zowel op cognitief, emotioneel als sociaal vlak. Onze resultaten laten keer op keer zien dat aandacht echt werkt!

Leren is leuk

Voorop staat dat uw kind de best mogelijke zorg krijgt en met plezier naar school gaat. Methodes en middelen om leerstof eigen te maken veranderen continu en de gekozen methodes beoordelen wij kritisch. Het gebruik van digitale kanalen en middelen is niet meer weg te denken uit de klas. Voor de kinderen voor wie het tempo in de klas te hoog of juist te laag ligt, bieden we afgestemde ondersteuning.

Brede ontwikkeling

Uiteraard bestaat onderwijs uit meer dan taal, rekenen en kennis overdracht. Creativiteit, lichaamsbeweging en muzikaliteit maken een integraal onderdeel uit van het lesaanbod. Regelmatig bezoeken wij het theater en ondernemen we activiteiten buiten onze school. Met het lesaanbod wordt er ingespeeld op de gebeurtenissen in de wereld om ons heen.

Respect en betrokkenheid

Aan onze school ligt het christelijke geloof ten grondslag. Respect hebben voor elkaar en betrokken zijn bij anderen ligt aan de basis van ons handelen. Het gaat erbij ons om de kinderen te onderwijzen in een bonte mengeling van verschillen die er in de wereld zijn en elkaar daarbij te respecteren.

CBS Geuzenschip in het kort

• knusse kleine school met veilige afgeschermde speelplaats
  • aandacht voor cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling
  • moderne methodieken, middelen en lesprogramma's
  • afgestemde ondersteuning bij achterstand of voorsprong
  • respect hebben voor elkaar en betrokken zijn bij anderen

Bent u op zoek naar een school voor uw kind, maak dan vooral een afspraak om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen op onze school. We maken graag tijd vrij voor u en uw kind, zodat jullie een goed afgewogen schoolkeuze kunnen maken.