Kennismaken met CBS Geuzenschip

Wanneer uw kind ongeveer drie jaar is, gaat u zich oriënteren op een basisschool. Een belangrijk moment voor veel ouders en een keuze die helemaal niet zo makkelijk is. We maken daarom graag tijd vrij voor u en uw kind, zodat jullie een goed afgewogen schoolkeuze kunnen maken.

Via deze website krijgt u een eerste indruk van onze school. Maar om écht meer over onze school te weten te komen, is een bezoek aan de school natuurlijk het beste. Tijdens een introductie kunt u samen met uw kind rustig de sfeer proeven, de leerkrachten aan het werk zien en de school ervaren wanneer deze in bedrijf is.

Wij willen u dan ook graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en rondleiding door onze school. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken en we hebben dan alle tijd om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

De onderwijsgids basisonderwijs 2015- 2016. Gids voor ouders, verzorgers en leerlingen' informeert u over de gang van zaken op de basisschool. U kunt de gids bijvoorbeeld gebruiken wanneer u een school voor uw kind gaat kiezen.

• De gids is een uitgave van het Ministerie van Onderwijs en bestemd voor ouders en verzorgers en bevat onder andere de volgende onderwerpen:
    keuze van een basisschool voor uw kind;
  • vakken op de basisschool;
  • indeling van een schooldag;
  • schoolvakanties;
  • prestaties en toetsing;
  • leerproblemen;
  • ouders en basisschool;
  • medezeggenschap.

Verder bevat de gids adressen en telefoonnummers. Ook is een lijst met vragen opgenomen die u kan helpen bij de keuze van een school